SaaS palvelut

SaaS-palveluita, tarjoamme myös tuotteemme SaaS-palveluna. SaaS-ympäristössä voit käyttää omaa tuotettasi  kustannustehokkaasti yhdessä jaetussa Honkio SaaS -palvelussa. Palvelu sopii niille, joilla ei ole kokemusta omien palveluidensa hoitamisesta, mutta jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Hosting palvelut

Konesalimme sijaitsevat erittäin turvallisessa ja tarkastetussa ympäristössä, josta löydät suojaustasot aina tiukimmista viranomaisvaatimuksista aina erittäin arkaluonteisten tietojen käsittelyyn vaadittaviin tasoihin.

Käyttöpalvelut

Tarjoamme myös käyttöpalveluja taustajärjestelmällesi, olivatpa ne sitten SaaS-palveluitamme tai omia palvelukokonaisuuttasi. Voimme toimia kumppanina, joka tarjoaa järjestelmän käyttöpalveluita. Tämä sopii niille, jotka eivät halua resursseja omaan henkilöstöönsä käyttämään järjestelmää ollenkaan.

Konsultointi palvelut

Tarjoamme konsultointipalvelua liiketoiminnan tietojärjestelmien määrittelyn, suunnittelun ja toteutuksen valvonnassa avaimet käteen -toimituksesta.

Monipuolisella asiantuntemuksella kokeneella tiimillämme tieto- ja yritysjohtamisjärjestelmien toteuttamisessa. Vaihtelee tiekartan suunnittelusta lopullisten sovellusten toteuttamiseen ja kaikkeen siltä väliltä.